Kontakta oss

SalesLounge

Varmt välkommen till loungen: Emelie Johansson

Emelie Johansson fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Linköping skriver om försäljning, livet som mäklare och vikten av att koppla av

The Lounge

Varmt välkommen till loungen: Emelie Johansson

Vi vill välkomna en av Sveriges vassaste fastighetsmäklare in i loungen!

Emelie Johansson arbetar idag som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping, med stora framgångar. Redan under första året blev hon nominerad till ”Årets Rookie” och har sedan dess tagit hem utmärkelsen som Sveriges bästa kvinnliga mäklare. Hon sålde även flest bostäder på Svensk Fastighetsförmedling under 2016 och slutade som topp-tre av alla mäklare i landet i kategorin ”flest antal sålda bostäder”.

Emelie drivs av att ständigt utvecklas och bli bättre på det hon gör. Ett bostadsköp är den största affär som en person gör och därför är det viktigt att förstå kundernas situation och hjälpa dem på bästa sätt. Hon inspireras mycket av människor omkring sig som har lyckats på något sätt i livet – oavsett om det gäller att vara bäst inom en sport eller vara en bra tvåbarnsförälder. Trots alla framgångar i karriären och det höga tempot är balansen i livet väldigt viktigt. Den får hon genom att omge sig av positiva och glada människor, träna samt att resa och inreda sitt nyköpta hus tillsammans med sin sambo.

Vill dela med sig

Under 2017 har hon satt siktet på att ta hem priset som årets mäklare i kategorin ”Omsättning i provision” och på längre sikt är målet tydligt; franchisetagare i en mäklarbyrå.
Emelie säger att hon vill dela med sig av sina framgångsrecept för att lyckas som mäklare och inspirera både yngre och äldre. Vi kan självklart också förvänta oss att få insyn, tips och råd om vad som händer på bostadsmarknaden från henne i The Lounge.

Nu ser vi med spänning fram emot att följa Emelie i sin väg till sina mål och även få en inblick i hennes vardag som en av Sveriges toppmäklare.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Till toppen