Kontakta oss

SalesLounge

Välkommen till SalesLounge!

SalesLounge

SalesLounge

Välkommen till SalesLounge!

SalesLounge är Sveriges nya digitala lounge med tre fokusområden; försäljning, entreprenörskap och ledarskap. 

Säljyrket är det största i Sverige till antalet verksamma personer. Trots det fanns tidigare ingen tydlig plattform för säljare, nyfikna aspiranter och andra affärsdrivna människor. Det tomrummet vill SalesLounge fylla. Säljorganisationer driver tillväxten i Sveriges företag och föreningar. Oavsett om din titel är säljare, account manager, hotelldirektör, kundservicemedarbetare, marknadschef, butikschef eller VD arbetar du dagligen med sälj på olika sätt. 

Vi grundade plattformen i avsaknad av en samlingsplats för inspiration, utveckling, erfarenhetsutbyte och livsstilsfrågor inom våra fokusområden. Idag är livsstil och personlig utveckling nära sammankopplade med arbetslivsfrågor då vi mer sällan skiljer på arbete och privatliv. Oavsett om du vill få insyn i entreprenörsresan, inspireras av framgångsrika säljare eller få förståelse för hur man utvecklar och leder organisationer är SalesLounge en plats för dig. 

I The Lounge kommer du kunna följa några av Sveriges inspirerade säljare, entreprenörer och ledare. Där kommer de att dela med sig av sin vardag med fokus på försäljning, entreprenörskap och ledarskap. För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Därför kommer vi dagligen uppdatera hemsidan med nyheter, forskning, trender, tips, råd och kunskap, från experter inom sina områden.

Vill du ta kontakt med oss är du välkommen att skriva till hello@saleslounge.com. 

Följ oss även på Instagram, Facebook och LinkedIn för dagliga tips, artiklar och inspiration från oss samt våra skribenter.

Välkommen till Sveriges mest inspirerande lounge! 

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen