Kontakta oss

SalesLounge

Tre tips för framgångångsrik försäljning 2018

Ali Farhid tipsar om framgångsrik försäljning

Försäljning

Tre tips för framgångångsrik försäljning 2018

I årets julkalender på SalesLounges instagram tipsade jag om dessa tre saker som kan hjälpa dig till framgångsrik försäljning 2018. Jag vill även skriva det här. Glöm inte bort dessa tre viktiga saker inför 2018 för att optimera din försäljning kommande år!

 

RMI:

Rätt Mental Inställning – ord som man har hört många gånger när man har jobbat inom en säljorganisation. Kan uppfattas som klyschigt, men precis som orden är starkt kopplade till idrotten är de även starkt kopplade till försäljning. Ställ er själva frågan; hur många av er gör exempelvis ett bra gympass om ni går in med inställningen att ni hellre vill göra något annat? Glöm inte bort att ha RMI!

AKTIVITET:

Aktivitet är en annan viktig parameter och grundpelare för att bli framgångsrik inom försäljning. Att ringa flest samtal och ha så många möten som möjligt dagligen, varje månad och årligen ökar givetvis sannolikheten för att man offererar och stänger flest affärer. Uppenbart. Så glöm inte tempo, fokus och aktivitet!

POSITIVISM:

Det finns en hel del människor som är superpositiva och slänger ut dagliga citat om motivation på sociala medier. Det är absolut inte det jag menar här utan snarare att man hela tiden ska blicka framåt, vara positiv och ibland även backa ett steg och belöna sig själv för ett gott arbete.

Försäljning är ju lite som en berg-och-dalbana. Med- och motgångar dyker upp kontinuerligt! Jobba på att stärkta ditt psyke och din positiva sida 2018!

 

Ali Farshid

Säljdriven VD - 30 år - Från Göteborg

Mest lästa just nu

Till toppen