Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare Oktober: Tolga Duran, Turkish Airlines

Tolga Duran är Marknadsansvarig på Turkish Airlines och gästar LoungePodden

LoungePodden

Månadens Säljare Oktober: Tolga Duran, Turkish Airlines

Tolga Duran är Månadens Säljare Oktober och dagens gäst i LoungePodden! Efter att ha vuxit upp i b.la. Tanzania och Marocko, tog Tolga chansen och flyttade till Turkiet för att spela fotboll i division ett i Istanbul. Men skador satte stopp för fotbollskarriären och han flyttade tillbaka till Sverige.

Efter det har han hunnit starta bolag, arbetat som business developer, key account manager och idag är han marknadsansvarig på Turkish Airlines i Norden. Där ansvarar han för partnerskap, events och olika former av samarbeten med företag och profiler.

I avsnittet berättar Tolga om hur det var att växa upp i olika delar av Afrika, bo i Turkiet och hur det är att göra affärer och partnerskap på Turkish Airlines. Där dom b.la. är sponsorer till Djurgårdens IF, har samarbetat med Sveriges Mästerkock, influensers och många andra spännande partners. Men hur går det till?

Missa inte avsnittet med Tolga Duran som finns på bland annat Podcaster, Acast och Spotify eller på SalesLounge.com/LoungePodden.

I avsnittet med Tolga Duran:

  • Partnerskap och samarbeten inom resebranschen
  • Influencer marketing
  • Fotboll
  • Tanzania, Marocko, Turkiet och Sverige
  • Språk och kommunikation
SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen