Kontakta oss

SalesLounge

Susanne Rönnqvist Ahmadi, VP Marketing Hubspot

Susanne Rönnqivst Ahmadi vice president marketing Hubspot marknadschef gästar LoungePodden för att prata om content marketing, inbound marketing, tech, it och karriär

LoungePodden

Susanne Rönnqvist Ahmadi, VP Marketing Hubspot

Susanne Rönnqvist Ahmadi, vice president marketing på Hubspot gästar LoungePodden! Hur blir man tvåfaldig kick-boxningmästare i Sverige, konferencier för Sveriges största MMA-gala, marknadschef vid 25 års ålder och internationell marknadsdirektör för bolag som Klarna och Hubspot

Det är några av många frågor som besvaras av Susanne. Vi hade ett riktigt roligt lounge-snackt och resultatet blev ett fullmatat karriär-avsnitt med en inspirerande kvinna som gjort en kometkarriär inom IT- och tech-branschen. Vi pratar om allt från internationella företagskulturer, vinnande affärsidéer, ledarskapstips, kommunikationsnycklar och varför du inte ska öppna taxi-dörrar i Tokyo!

Missa inte avsnittet! Finns på Spotify, Acast, Itunes och exakt alla podd-appar du kan hitta! Går även att lyssna genom vår hemsida här.

I avsnittet med Susanne Rönnqvist Ahmadi

  • Var lite obekväm med lönekravet nästa gång du söker jobb
  • Varför det är viktigt att förstå hur ditt företag tjänar pengar
  • Ta dig in i ledningsgruppen!
  • Att spara tid för andra är din bästa affärsidé
  • Identifiera dina styrkor och svagheter, men fokusera på styrkor
  • Hur du bygger självförtroende hos medarbetare
  • Susannes tips på hur du får med dig ditt team på tåget

Om Susanne Rönnqvist Ahmadi

Susanne Rönnqvist Ahmadi har i mer än 15 år arbetat som internationell marknadschef i globala jätteföretag. Nu senast som Vice President på HubSpot – en världsledande digital lösning och plattform som företag över hela världen använder för att attrahera och engagera sig med prospekt och kunder för att växa smartare och bättre.

Hur är det att leda ett multinationellt bolags marknadsstrategier och vad är det som driver Susanne framåt? Viljan till förändring och det konstanta önskan att utvecklas. Utvecklas man inte, avvecklas man. Iallafall anser Susanne det. Genom att jobba på sina styrkor och ta för sig har Susanne byggt upp en gedigen karriär och en bred internationell erfarenhet – som tagit henne runt hela världen och utmanat henne i att bli en bättre och ödmjukare person än hon va för 15 år sedan.

Hon delar här med sig sitt sätt att ta sig an tillvaron i globala roller, kulturkrockar och hur livet som mamma till lilla Vigo är i balans med en stenhård satsning på karriären.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen