Kontakta oss

SalesLounge

SalesLounge lanserar Månadens Säljare!

saleslounge månadens säljare

Månadens Säljare

SalesLounge lanserar Månadens Säljare!

Känner du Sveriges vassaste säljare?

Nu lanserar SalesLounge Månadens Säljare! Varje månad kommer vi att välja ut en person bland de nominerade till Månadens Säljare. Vinnaren kommer vi att bjuda in till en intervju för att få ta del av och sprida personens framgångsfaktorer, idéer, drivkrafter och tankar.

Januari månads säljare kan ni nominera fram till slutet på veckan(söndag 25 feb). Vi meddelar vem som blir Månadens Säljare i början på nästa vecka.

Var med att inspirera och låt dig inspireras av andra! Nu börjar vi! Vem är den bästa säljaren du känner? Gå in på följande länk för att nominera månadens säljare för JANUARI månad idag!

Vem kan delta?

Samtliga som arbetar med försäljning är kvalificerade till att bli Månadens Säljare. Din säljtitel eller bransch spelar alltså ingen roll. Säljchefer som har blandad försäljning och ledarskapsroll är kvalificerade till att bli Månadens Säljare. Det enda kravet är att du har klarat föregående månads- eller kvartalsbudget.

När kan jag nominera en person?

Du kan nominera Månadens Säljare Januari fram till söndag den 25:e februari. När nomineringsperioden går ut kommer vi att kontakta den säljare som blir utvald, för att boka in en intervju. Kort därefter kommer vi att presentera vem som blev utsedd till Månadens Säljare.

Vem kan nominera Månadens Säljare?

Alla är välkomna att skicka in nomineringar. Du kan nominera din säljare, kollega, kund, leverantör, vän eller familj. Självklart får du även nominera dig själv!

Hur gör jag för att nominera?

Fyll i samtliga fält nedan. Tänk på att du ökar chanserna för att just din nominering att bli vald genom att skriva en så tydlig och bra nominering som möjligt. Självklart ska Månadens Säljare ha klarat föregående månadsbudget för att vara kvalificerad!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Till toppen