Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare Maj: Sabine Cicek, Volvo Cars

Månades Säljare Sabine Cicek gästar LoungePodden och pratar om försäljning, entreprenörskap och Volvo Studios varumärkesresa sam bilförsäljning

LoungePodden

Månadens Säljare Maj: Sabine Cicek, Volvo Cars

Sabine Cicek är Månadens Säljare Maj på SalesLounge! Hon är en av Sveriges bästa säljare med en gedigen erfarenhet inom bilbranschen.

Denna vecka gästar Sabine Cicek LoungePodden för att berätta om hennes resa från att ha jobbat på familjens restaurang i Uppsala-området som tonåring till att bli toppsäljare på Audi, Upplands Motor och Volvo. Hon berättar om varumärkesresan som Volvo har gjort senaste åren. Vad som krävs för att bli en av Sveriges bästa säljare och varför hon värdesätter tid för reflektion. Varje kund är viktig, det kan de flesta enas om i teorin, men hur visar Sabine det i praktiken? Varför är powerwalks nyttigt? Varför är Volvo i framkant? Varför gick hon från att vara bankrådgivare till att bli bilsäljare?

Detta och mycket mer berättar Sabine Cicek om i ett inspirerande och insiktsfullt avsnitt av LoungePodden!

I avsnittet med Sabine Cicek

• Tidiga lärdomar om entreprenörskap, ekonomi och utmaningar i restaurangbranschen
• Från företagsekonom och bankrådgivare till säljare
• Varför Sabine blev toppsäljare på Volvo
• Säljtaktiken i bilhallen
• Fördelarna med reflektion?
• Sabines bästa råd till andra säljare
• Vad gör en Studio Manager på Volvo Cars?
• Volvo Cars varumärkesresa
• Du borde vara experten inom din bransch både under och efter arbetstid!

Lyssna på LoungePodden här eller där poddar finns, exempelvis Acast, Podcaster, iTunes eller Spotify.

Vem är Sabine Cicek?

Sabine är bankrådgivaren som, efter att ha blivit övertygad av en vän och mentor, provade på en ny utmaning som säljare. Ett beslut som har lett till många framgångar. Sabine är en oerhört rutinerad säljare och har varit toppsäljare på företag som Audi, Upplands motor och Volvo. Idag arbetar Sabine som Studio Manager på nya Volvo Studio i Stockholm, där hon varit med i uppbyggnads- och lanseringsprocessen.

 

Följ Sabine Cicek på Linkedin och besök Volvo Studios Stockholm

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen