Kontakta oss

SalesLounge

Sabine Andersdotter, Talent & Partner

Sabine Andersdotter Talent & Partner pratar om media, rekryterings, säljjobb, entreprenörskap och försäljning

LoungePodden

Sabine Andersdotter, Talent & Partner

Sabine Andersdotter är grundaren till rekryteringsbolaget Talent & Partner som har sitt säte i centrala Stockholm. Under flera år har hon drivit bolaget och arbetar idag med bolag såsom Bonnier, MTG, Universal Music, Schibsted och Tre.

I veckans avsnitt av LoungePodden gästar Sabine Andersdotter oss i loungen på Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen i Stockholm. Hon berättar bland annat om sin story om hur hon kom att flytta från lilla Kerstinbo till Stureplan. I podden berättar Sabine även om sina framgångar men att hon inte känner sig lyckad, trots att hon har byggt ett välkänt varumärke inom sin bransch och ett miljonbolag på egen hand. Hur vill hon driva Talent & Partner? Vad har hon för tips till dig som vill bygga ditt personliga varumärke och starta bolag själv? Och varför reste hon topless i flera mil i Tyskland?

Lyssna på LoungePodden här eller där poddar finns!

I avsnittet diskuterar vi bland annat

  • Sabine Andersdotters resa från Kerstinbo till Stureplan i Stockholm
  • Ensamheten som entreprenör
  • Topless-resan i Tyskland
  • Hur vill hon driva sin business och varför?
  • Talent & Partner är branschens mest välkända varumärke inom rekryteringar, varför känner sig Sabine inte lyckad?
  • Vad är en bra lön för mediesäljare?
  • Tips till säljare som vill jobba inom media
  • Hur ska du tänka som individ för att bygga personligt varumärke?

Vem är Sabine Andersdotter?

Sabine Andersdotter är grundaren av rekryteringsbolaget Talent & Partner. Sabines specialitet är ledarskap och kvalitetssäkring inom bemannings- och rekryteringsprocesser. Hon har flera års erfarenhet av medie- och rekryteringsbranschen. Genom sitt företag har hon arbetat med Sveriges främsta mediebolag sedan 2012. Sabine är född och uppvuxen i Kerstinbo men flyttade till Stockholm år 2000. Idag bor hon i Stockholm. Hon driver även podcasten Jobb & Karriärpodden, där Sabine intervjuar Sveriges främsta ledare inom medielandskapet.

Vad är Talent & Partner?

Talent & Partner, specialist och medierekrytering, är en rekryteringsbyrå som anställer inom mediebranschen. Talent & Partner är specielt omtalade för deras nätverk av branschens främsta kandidater och för att rekrytera den hetaste digitala kompetensen till Stockholms främsta mediebolag. De anställer kandidater till nyckelroller inom medielandskapet.

För att kontakta Sabine Andersdotter eller Talent & Partner, kan du gå in på Talentpartner.se eller ring direkt till Sabine på 070 – 229 53 53

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen