Kontakta oss

SalesLounge

Allt om Psykopater, Mike Florette och Lisbet Duvringe

Mike Florette och Lisbet Duvringe är experter på psykopater och gästar dagens avsnitt av LoungePodden för att diskutera de vanligaste frågorna om psykopati.

LoungePodden

Allt om Psykopater, Mike Florette och Lisbet Duvringe

Har du en psykopat som chef eller kollega? Har du varit i en relation med någon du misstänker är psykopat? Undrar du hur du ska handskas med dom eller är du nyfiken på något annat gällande psykopater? Då ska du lyssna på detta avsnitt.

Mike Florette och Lisbet Duvringe är experter på psykopater. De gästar veckans avsnitt av LoungePodden för att diskutera de vanligaste frågorna kring psykopati, bland annat:

  • Föds man till psykopat?
  • Hur identifierar man en psykopat?
  • Hur förhåller man sig till dem?
  • Kan de ”botas”?
  • Är de farliga?
  • Vad finns det för skillnader mellan kvinnliga och manliga psykopater?

Dessa och många fler frågor besvaras i detta spännande samtal med experterna Lisbet Duvringe och Mike Florette. De har pratat med psykopatforskare och studerat psykopater i arbetslivet, på dejtingsajter, i relationer och även skillnaden mellan kvinnliga och manliga psykopater. Mike och Lisbet har också en gedigen bakgrund och erfarenhet inom HR, ledarskap och retorik.

Dagens avsnitt har engagerat och väckt känslor från våra följare redan innan publicering, vilket visar hur laddat detta ämne kan vara.

Avsnittet går att lyssna på där poddar finns, exempelvis Spotify, Itunes, Acast och SalesLounge.com.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen