Kontakta oss

SalesLounge

Petter Alexis Askergren, Artist och Entreprenör

Petter Alexis Askergren gästar LoungePodden och berättar om karriären, personliga varumärket och entreprenörskapet

LoungePodden

Petter Alexis Askergren, Artist och Entreprenör

Från ”subkulturen” Hip Hop till en av Sveriges mest folkkära artister. The one and only Petter is in the lounge!

Petter Alexis Askergren var en av de första svenska rapparna som slog igenom i slutet på 90-talet och är idag en av våra största artister och dessutom en serieentreprenör av rang.

Vi pratar om varumärket Petter, entreprenören Petter och mycket annat i detta superinspirerande avsnitt av LoungePodden. Han har gjort, startat och skapat det mesta. Allt från musik, restaurang och vin till böcker, poddar, föreläsningar och events.

I avsnittet med Petter Alexis Askergren

  • Hur bygger han varumärke?
  • Varför satte han upp klistermärken på bankomater?
  • Vad har drivit honom till att ligga på topp i 20 år?

Vem är Petter Alexis Askergren?

Petter Alexis Askergren är uppvuxen på Södermalm i Stockholm och slog igenom som hiphop-artist på 1990-talet med låtarna ”Mikrofonkåt” och ”Vinden har vänt.” Handlingen i hans låtar inspireras ofta av hans egen uppväxt, livssituation och karriär.

Petter har medverkat i och samarbetat med flera olika musikgrupper samt drivit ett eget skivbolag. Han är en av Sveriges mest anlitade liveartist och har under sina framträdanden haft med sig gäster som Timbuktu och Veronica Maggio.

År 2010 medverkade Petter i ”Så mycket bättre” på TV4 där han bland annat tolkade Lill-Babs låt ”Tuff brud i lyxförpackning” och Lasse Berghagens ”Stockholm i mitt hjärta.”

Du har inte råd att missa detta avsnitt med Petter Alexis Askergren som är fullmatat med insikter och råd. Finns i vanlig ordning där poddar finns, t.ex. iTunes, Spotify och Acast eller här på SalesLounge.se/LoungePodden

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen