Kontakta oss

SalesLounge

Per Lange, Sveriges främsta föreläsare inom försäljning

Per Lange pratar om försäljning föreläsning framtidens försäljning trender inom komplex försäljning och marknadsföring

LoungePodden

Per Lange, Sveriges främsta föreläsare inom försäljning

I veckans avsnitt av LoungePodden gästar Per Lange oss, en av Sveriges absolut främsta föreläsare och experter inom försäljning.

Per Lange gästar loungen för att prata försäljning. I veckans avsnitt fokuserar Taimaz och Per mycket på trenderna inom försäljning och den nya banbrytande metoden från USA. Metoden baserar sig på forskning och är en nyckel till framgångsrik försäljning enligt grundarna. En metod som gör det möjligt för vem som helst att bli den bästa säljaren på företaget bara inom några dagar.  Genom att identifiera kundens drivkrafter och använda sig av kundempati kan vem som helst sälja vad som helst. Lange spår framtiden för komplex försäljning och om komplexa säljtjänster kommer finnas kvar. Per, med kollegor, är i startgroparna för att automatisera säljrollen och förändra den så som vi tänker på den idag.

Lyssna på LoungePodden här eller genom alla appar där poddar finns såsom Podcaster, Acast och Itunes!

Vem är Per Lange?

Per Lange är en av Skandinaviens mest bokade föreläsare inom sälj. Per har personligen tränat över 20 000 personer och chefer, föreläst för hundra-tusentals människor över hela världen. Nyligen höll Per en föreläsning för Googles huvudkvarter i Mountain View och fick omdömet: “The speech was extremely well received. The most effective  salestraining we’ve been through.”Förutom föreläsningar så driver Per Lange ett stort antal innovation och banbrytande säljutvecklingsprojekt. Per Lange är också författare och belönades 2016 med Barnradions romanpris. Idag gästar han podden för att prata om banbrytande forskning kring hur man kan förstå kundernas drivkrafter och bli framgångsrik.

I avsnittet med Per Lange

  • Försäljningsyrkets framtid
  • Kundempati
  • Hur får man fram drivkrafterna hos kunder?
  • Skillnaden mellan behov och drivkrafter
  • Automatisering av komplexa säljtjänster
  • Säljbottar

Vad är Jobs To Be Done?

Med Jobs to be done och Outcome Driven Innovation ökar framgångschansen för ett produktutvecklingsprojekt från 17% till 86% (Källa: Strategyn). Referensverket är: What Customers Want: Outcome Driven Breakthrough. Ett intressant businesscase hur Intercom förändrade både webbsidan, kommunikationen och sättet att sälja på utifrån Jobs-to-be-done. Om du vill ta några minuter för att fördjupa dig i metoden kan du se följande klipp:  https://www.youtube.com/watch?v=k0NRo3yLqxM

För att kontakta Per Lange kan du connecta på LinkedIn eller besöka PerLange.se.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen