Kontakta oss

SalesLounge

Så blev jag bäst inom Svensk Fastighetsförmedling

Emelie Johansson fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Linköping skriver om försäljning, livet som mäklare och vikten av att koppla av

The Lounge

Så blev jag bäst inom Svensk Fastighetsförmedling

Min passion till jobbet gjorde att jag 2017 blev bäst i Sverige på Svensk Fastighetsförmedling om 1200 anställda. Efter att jag två år i rad, 2015 och 2016 var den fastighetsmäklaren som sålde flest bostadsrätter i hela Sverige på Svensk Fastighetsförmedling bestämde jag mig för att även bli bästa fastighetsmäklaren i kategorin högst omsättning 2017.

Den inställningen, mitt gedigna jobb och 70-timmarsveckor på jobbet ledde slutligen till att jag blev bäst i både kategorierna högst omsättning och flest sålda bostadsrätterna 2017. Resan dit har varit tuff men fantastiskt rolig! Känslan av att jag klarade det går inte att mätas med något annat! Att leverera dessa resultat år på år kräver passion, uthållighet, ett driv, struktur och rätt förutsättningar. Min ambition med mitt bloggande är att delge alla hungriga säljare där ute mina recept till framgång.

svensk fastighetsförmedling

Emelie Johansson

Sveriges bästa kvinnliga fastighetsmäklare - 29 år - Linköping

Till toppen