Kontakta oss

SalesLounge

Om Oss

VARFÖR

Säljyrket är det största i Sverige till antalet verksamma personer. Det finns rekordmånga entreprenörer och ledarskapsfrågor är hetare än någonsin. Trots det fanns det tidigare ingen tydlig plattform för säljare, entreprenörer, ledare, nyfikna aspiranter och andra affärsdrivna människor att mötas på. Det tomrummet vill SalesLounge fylla. 

Oavsett om din titel är säljare, account manager, key account manager, affärsutvecklare, hotelldirektör, kundservicemedarbetare, marknadschef, butikschef eller VD jobbar du dagligen med sälj på olika sätt. I Sverige har säljyrket varit missförstått av olika anledningar under en längre tid. SalesLounge vill verka för att modernisera och förbättra bilden av försäljning. 

 

SALESLOUNGE ÄR…

…Sveriges digitala lounge för affärsdrivna människor med tre fokusområden; försäljning, entreprenörskap och ledarskap. Vi grundade plattformen i avsaknad av en samlingsplats för inspiration, utveckling, erfarenhetsutbyte och livsstilsfrågor inom våra fokusområden.

Idag är livsstil och personlig utveckling nära sammankopplade med arbetslivsfrågor då vi mer sällan skiljer på arbete och privatliv. Oavsett om du vill få insyn i entreprenörsresan, inspireras av framgångsrika säljare eller få förståelse för hur man utvecklar och leder organisationer är SalesLounge en plats för dig. Därför har vi samlat några av Sveriges främsta säljare, entreprenörer, chefer och direktörer, som kommer dela med sig av sin vardag – med fokus på försäljning, affärsutveckling och ledarskap i The Lounge. Vi kommer dagligen uppdatera hemsidan med nyheter, forskning, trender, tips, råd och idéer, från experter inom sina områden.

 

VISION 

Vår vision är att bli livsstilsplattformen för affärsdrivna människor som dagligen vill få inspiration, kunskap och insikter som bidrar till deras personliga utveckling – professionellt och privat.

 

På SalesLounge vill vi: 

  • Ge affärsdrivna människor insikt, inspiration, motivation, energi och utveckling genom att samla framgångsrika personer som delar med sig av sin vardag med fokus på försäljning, entreprenörskap och ledarskap. 
  • Modernisera och förbättra bilden av försäljning genom att hitta och uppmärksamma personer och organisationer som driver och bidrar till tillväxt, genom försäljning. 
  • Skapa ett nätverk av organisationer, experter, förebilder, aspiranter, framgångsrika säljare, entreprenörer och ledare som verkar för erfarenhetsutbyte genom att dela med sig av sina bästa kunskaper, tips och råd.

 

Följ oss på Instagram, Facebook och LinkedIn för nyheter, dagliga tips och uppdateringar!

SalesLounge Sweden AB

hello@saleslounge.com
Org.nr: 559113-5818
Kungsgatan 71
112 27 Stockholm
Sverige

Till toppen