Kontakta oss

SalesLounge

Olof Larsson, Ägare AB Nymans Ur 1851

Olof Larsson är ägare på Nymans Ur och gästar LoungePodden

LoungePodden

Olof Larsson, Ägare AB Nymans Ur 1851

Gäst i loungen denna vecka är Olof Larsson, ägare av AB Nymans Ur 1851, Sveriges största återförsäljare av exklusiva klockor.

Olof Larsson, som har kallats för klockkungen, gästar LoungePodden för att prata om hur den exklusiva butiken i Stockholm och Västerås har växt sedan starten. I deras butiker säljer dom produkter från varumärken som Rolex, Audemars Piguet, Cartier, IWC, Jaeger-LeCoultre med flera.

Nymans Ur 1851 har gått från ca 250 MSEK till över en halv miljard i omsättning, helt organiskt, på bara ett par år. Olof berättar om hur han lade grunden för det framgångsrika samarbetet med Rolex. Han tar oss också igenom en liten klockhistoria från 90-talet fram till idag.

I avsnittet med Olof Larsson:

  • Säljrekord av varumärket Tudor som lade grunden framgångsrikt samarbete
  • Händelserna som bidrog till hans framgångar
  • Swatch-klockor
  • Klockindustrin
  • Varför du aldrig ska döma någon på förhand
  • Dalai Lama
SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen