Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare: Natalie Tideström Heidmark

Natalie Tideström Heidmark är Månadens Säljare och gästar LoungePodden för att prata om United Screens framgång

LoungePodden

Månadens Säljare: Natalie Tideström Heidmark

Från 0 till 100 MSEK på fem år och årets säljorganisation inom mediebranschen. Det är det Månadens Säljare, Natalie Tideström Heidmark från United Screens, har varit med och byggt upp.

United Screens arbetar med marknadsföring för Youtubers, artister och influencers. Natalie Tideström Heidmark gästar Taimaz i loungen för att prata om hur de blev en av de bästa säljorganisationerna i Sverige. Vad är utmaningarna? Hur är det att arbeta med nya medier?

I avsnittet med Natalie Tideström Heidmark:

Natalie berättar också om hur man kan bota sin scenskräck med några enkla metoder hon själv använt sig av. Hon berättar om vikten av mentorskap samt hur man kan utmana sig själv för att dagligen utvecklas och ta sig närmare sina mål och drömmar.

Ett avsnitt fyllt med grymma insikter från en inspirerande kvinna som Resumé har listat som en av de framtida makthavarna inom medie- och kommunikationsbranschen.

Missa inte detta avsnitt som finns överallt där poddar finns, exempelvis Podcaster, iTunes, Spotify och på SalesLounge’s hemsida.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen