Kontakta oss

SalesLounge

Michael Wahlgren, Grundare Pineberry

Michael Wahlgren grundare Pineberry Sökmotorkonsult som ger ut Sökpodden är med i LoungePodden

LoungePodden

Michael Wahlgren, Grundare Pineberry

I veckans avsnitt av LoungePodden gästar Michael Wahlgren, medgrundare till SEO-byrån Pineberry.

Michael berättar om historien bakom företaget Pineberry och hur han intresserade sig för digital marknadsföring. I avsnittet ger han också sina bästa tips på hur man ska göra för att lyckas med sin sökoptimering. Vilka tre saker behöver du för att bygga en bra grund på din sajt? Michael pratar också om varför ”inlänkar” är viktiga för din optimering samt hur trenderna för röststyrning och röstsök i USA och Sverige.

Lyssna på LoungePodden här eller genom alla appar där poddar finns såsom Podcaster, Acast och Itunes!

Vem är Michael Wahlgren?

Michael Wahlgren är en mycket uppskattad föreläsare, programledare för Sökpodden och författare av de storsäljande böckerna Bygg en pengamaskin och Guldläge på nätet. Michael har arbetat med sök i över 10 år och 2007 grundade han tillsammans med Stefan Mahlstein vad som idag är en av Sveriges ledande SEO-byrå, Pineberry. Idag ägnar Michael Wahlgren mycket av sin tid åt att sprida kunskap om digital marknadsföring och sökmotoroptimering. Han föreläser, skriver krönikor i diverse branschtidningar och på Pineberrys Sökmotorkonsult.se – Sveriges största blogg om sökmotormarknadsföring, samt leder podden Sökpodden.

I avsnittet med Michael Wahlgren

  • Historien bakom företaget och företagsnamnet Pineberry
  • Sökmotoroptimering
  • Michaels författarskap och böckerna Guldläge På Nätet samt Bygg En Pengamaskin
  • Hur börjar man med SEO på egen hand?
  • Vilka tre grundbultar behöver man i sin SEO-strategi?
  • Sökpodden
  • Annonsering på Instagram vs. Facebook
  • Varför ”länkar” är viktigt
  • Rösttyrning, Alexa och Google Home

Om Pineberry

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotoroptimering och sökordsannonsering som grundades 2007 av Michael Wahlgren och Stefan Mahlstein. I över tio år har företaget hjälpt kunder att skapa effektiv och lönsam marknadsföring genom att öka sin synlighet i sökmotorer och på Facebook. De första 9 åren drevs bolaget i ledning av Michael Wahlgren, men sedan 2016 är det Christian Litezings som tagit på sig VD-rollen för företaget. Idag är dem cirka 50 anställda på Pineberry med över 300 kunder och samarbetspartners.

För att kontakta Michael Wahlgren eller Pineberry, kan du connecta på LinkedIn eller besöka Pineberry.com. På Sokmotorkonsult.se kan du även ta del av gratis onlineutbildningar, verktyg och tips.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen