Kontakta oss

SalesLounge

MÅNADENS SÄLJARE

Vad är Månadens Säljare?

Varje månad fram till december 2018 kommer vi att träffa, intervjua och hylla Månadens Säljare i Sverige. Varje månad bjuder vi in den utvalda säljaren att vara med i ett avsnitt av LoungePodden för att prata om sina framgångar, försäljning för att inspirera och utveckla andra säljare runtom i landet. Syftet med detta är att dels hylla individen och ge insyn och insikter till andra säljare som vill veta vad som krävs för att bli en stjärnsäljare. Nedan kan du nominera den säljare i Sverige som du tycker förtjänar att bli Månadens Säljare.

Vem kan bli Månadens Säljare?

Alla som jobbar med försäljning är kvalificerade. Det spelar alltså inte någon roll om du arbetar med media, produktförsäljning, bilförsäljning, försäkringsförmedling, telefonförsäljning, mötesbokning, e-handel, tjänsteförsäljning, sponsorskap, butikförsäljning, hotell, resor eller någon annan form av försäljning. Säljchefer som har en blandad försäljning och ledarskapsroll är kvalificerade till att bli Månadens Säljare.

När kan jag nominera en säljare?

Du kan nominera Månadens Säljare för föregående kalendermånad fram till sista dagen i varje aktuell månad. När nomineringsperioden går ut kommer vi att kontakta den säljare som blir utvald, för att boka in en intervju. Kort därefter kommer vi att presentera vem som blivit utvald.

Vem kan nominera Månadens Säljare?

Alla är välkomna att skicka in tips och nomineringar. Du kan nominera din säljare, kollega, kund, leverantör, vän eller familjemedlem. Självklart får du även nominera dig själv! Det är viktigt att du fyller i formuläret korrekt så att vi kan se vem du är som tipsar och vem du vill nominera.

Hur gör jag för att nominera?

Fyll i samtliga fält här. Du ökar chanserna för den säljare som du nominerar att bli vald genom att skriva en så tydlig och bra nominering som möjligt.
Självklart ska Månadens Säljare ha klarat föregående månadsbudget/kvartalsbudget för att vara kvalificerad!

 


 

MÅNADENS SÄLJARE

Till toppen