Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare Mars: Diana Bude, Nyheter365

Diana Bude N365 Group Nyheter365 Business Development Country Manager säljare inom Native Advertisement och media

LoungePodden

Månadens Säljare Mars: Diana Bude, Nyheter365

Diana Bude, Nyheter365, är Månadens Säljare Mars på SalesLounge! Hon arbetar med försäljning och business development på N365 Group, där hon har haft stora framgångar senaste fyra åren.

Diana gästar veckans LoungePodden för att berätta om sin story om hur hon började sin karriär inom försäljning. Det var något hon medvetet valde men efter några saker i ungdomen hamnade hon först på företaget IDG där hade stora framgångar och blev utsedd till allt från Månadens Säljare till Årets prestation. I LoungePodden berättar hon bland annat om hur hon tog initiativet till att starta ett mobilt kontor på Malta, där hon idag spenderar 50 % av sin tid, för att utveckla kunderna inom Casino- och Spelbolagssegmentet. Två år efter den nya satsningen berättar hon om vad det har resulterat i omsättning.

Lyssna på LoungePodden här eller genom alla appar där poddar finns såsom Podcaster, Acast och Itunes!

Vem är Diana Bude?

Diana Bude har arbetat med försäljning inom mediebranschen i åtta år och har senast startat upp Nyheter365:s verksamhet på Malta. Idag är hon delvis baserad på Malta och delvis i Stockholm. Hon ansvarar för att utveckla bolagets internationella affär genom att bygga partnerskap och relationer med spelbolagen baserade på ön. Hon rådger, planerar och projektleder kunders marknadsaktiviteter på en internationell nivå med kampanjer i bl.a. Norden, UK, Tyskland, Canada, Italien, Österrike, Japan mfl.

I avsnittet med Diana Bude

 • Dianas ovanliga väg in i försäljningsyrket
 • Hon startade ett kontor och satsade stort på ett kundsegment på Malta 2017, varför och hur gick det till?
 • Två år senare, vad har det gett för resultat?
 • Hur är det att leva 50 % utomlands och 50 % i Stockholm?
 • Personliga varumärket – varför är det så viktigt?
 • Andra säger att Diana Bude är en fantastisk förhandlare, hur gör hon?
 • Lyssna inte på chefen, lyssna på kunden
 • Projektledning, nyckeln till framgång som ansvarig för att utöka nyckelkundsaffären
 • Diana vill vara bäst. Varför vill man bli bäst?
 • Hur tar man sig igenom en säljsvacka?
 • Tre konkreta säljtips

Om N365 Group (Nyheter365)

Nyheter365 är störst i Sverige på Native Advertising och arbetar med datadriven optimering, specialiserade på att skapa effekt både på kort sikt samtidigt som man driver varumärkesbyggande aktiviteter på lång sikt. De arbetar på en global arena med lokala kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, London och New York.
Nyheter365 är även publicisten av Newsner.com, Sveriges största sida på Facebook och ett av världens främsta nätverk specialiserade på att skapa innehåll som maximerar engagemang och organisk spridning.

För att kontakta Diana Bude eller N365 Group, kan du gå in på Diana Budes LinkedIn eller N365Group.com

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen