Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare Januari: Johan Jönfeldt

Johan Jönfeldt Månadens Säljare Januari

LoungePodden

Månadens Säljare Januari: Johan Jönfeldt

Första Månadens Säljare på SalesLounge är Johan Jönfeldt!

Han är en utav Sveriges absolut bästa mediesäljare och har under fyra år presterat toppresultat i sin roll som Client Manager på Schibstedt Sverige. Han har bland annat varumärken som Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket i sin produktportfölj.

Vem är Johan Jönfeldt?

Vi har träffat stjärnsäljaren för en intervju i vår nylanserade podcast LoungePodden, som du kan lyssna på här.

I podden pratar vi bland annat om hans tid som professionell hockeymålvakt i Frölunda Hockey, där han tampades om platsen i mål med Henrik Lundqvist.
Vi går in på hans toppresultat på Schibsted där han under fyra år haft otroliga framgångar. Han har blivit Årets Säljare vid tre tillfällen i Sverige och nominerats till Schibsteds bästa säljare i världen.
Hur var övergången från hockeyn till sälj- och mediebranschen?
Johan var på fyra intervjuer innan han fick jobbet på Schibsted. Hur kunde det bli så?

Den 34-åriga göteborgaren berättar om sina bästa säljtips och bjuder på sig själv i LoungePodden. Johan är både en inspirerande och rolig person som är väl värd att lyssna på.

Hela intervjun med Johan Jönfeldt hör du i LoungePoddens första avsnitt. Lyssna på den på Acast, Podcaster eller där poddar finns!

 

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Till toppen