Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare: Eric Botéus

Eric Botéus gästar LoungePodden för att berätta mer om sin roll som Marketing Manager på bolaget Uber.

Månadens Säljare

Månadens Säljare: Eric Botéus

Månadens säljare är tillbaka och denna vecka är det Eric Botéus som är på besök i Loungen.

Eric är Marketing Manager på Uber i Norden. Han har en gedigen bakgrund inom försäljning, startups och marknadsföring på världens just nu största startup som idag har gjort 10 miljarder resor. Bolaget siktar på en börsnotering inom en snar framtid!

Eric Botéus har gjort mycket inom försäljning och marknadsföring. Han har varit säljare för produkter som Happy Socks, UrbanEars och Marshall Headphones på den Svenska marknaden- Han är Co- Founder på Brand Of Open Minds, världens första klocka du kan bygga ihop själv, samt har lanserat Nordens första Airbnb management service Flatbulter.

Idag är Eric Marketing Manager på Uber där han har varit med och lanserat ett flertal stora uppmärksammade kampanjer. Han har varit med på den mycket spännande resan där han varit med och byggt upp bolaget från startup till storbolag på tre år.

I avsnittet med Eric Botéus:

  • Vilka produkter har Uber i världen?
  • Vad är det viktigaste att tänka på om ditt varumärke ska ingå samarbete med ett annat?
  • Hur var det att arbeta för Uber under företagets svåraste period 2017?
  • Vad är ett innovativt bolag och varför ska företag vara rädda för bolag som Uber?
  • Misslyckanden och lärdomar kring startups
  • Ubers resa från startup till storbolag
  • Tårtan som gav en fot in på Uber
  • Drivkrafter

Allt detta och en hel del sälj i veckans avsnitt av LoungePodden!

Lyssna på detta inspirerande avsnitt med Eric Botéus överallt där poddar finns. Till exempel, Podcaster, Spotify, Acast och självklart SalesLounge’s hemsida.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen