Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare Augusti: Emma Wallin, Vainu

Emma Wallin

LoungePodden

Månadens Säljare Augusti: Emma Wallin, Vainu

Emma Wallin, Real-Time Sales Expert på Vainu, är Månadens Säljare Augusti! Emma började sin karriär inom försäljning på Telenor där hon blev toppsäljare många gånger om. Transaktionell försäljning var starten och idag arbetar hon med B2B-försäljning på Vainu som nyligen har gjort om sin säljorganisation för att bemöta marknaden på bästa möjliga sätt.

Detta poddavsnitt av Månadens Säljare blir djupare än vanligt då Emma tar upp viktiga men svåra ämnen som många prestationsmänniskor känner till: Prestationsångest, utbrändhet och stress.

Emma har varit toppsäljare i många år och har höga ambitioner. Det ledde till att hon, för två år sedan, gick in i den berömda väggen. Emma tar oss igenom hur allting gick till. Från att få sovsvårigheter, problem med koncentrationen och problem med synen till att slutligen, en morgon, inte komma upp ur sängen. Vad tar en till den punkt att kroppen inte längre fungerar?

Ett djupt samtal med många bra råd för att inse vad som händer innan det händer. Emma berättar också om hur hon prioriterar sin tid idag, hur hon ser på försäljning, hur hon lägger upp sin vecka för att optimera sin tid och hur man kan effektivisera sin prospektering som säljorganisation.

Lyssna på LoungePodden där poddar finns såsom Spotify, Acast, Itunes eller på www.saleslounge.com/loungepodden!

I avsnittet med Emma Wallin:

  • Emmas karriärbana från Telenor till Vainu
  • När det gick så långt att Emma gick in i ”väggen”
  • Varningssignaler, råd och tips kring utbrändhet
  • Varför transaktionell försäljning ger energi-kickar
  • Hur ”blockar” Emma upp sin säljvecka?
  • Hur får man försäljningsyrket att bli mer attraktivt?
  • Idrott + Försäljning = Sant

Vem är Emma Wallin?

Emma är en frisk fläkt med rötter från de Värmländska skogarna i Karlskoga. Hon har de senaste sju åren arbetat med sälj inom telekom och fastighetsbranschen. Sedan 8 månader tillbaka har hon gått in i SaaS världen på det finska tech-bolaget Vainu. Emma började som Business Developement Manger men jobbar sedan september som Real-Time Sales Expert.

Då Emma har ett hjärta för sälj driver hon också podcasten Sellsation Podcast – sanningen om sälj där hon vill slå hål på myterna som är kopplat lite sälj och inspirera fler att starta en karriär inom sälj – primärt kvinnor.

Följ Emma Wallin på Instagram!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen