Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare Juni: Lina Thunberg, Ingager

Lina Thunberg är Månadens Säljare och gästar LoungePodden där hon pratar om Löwengrips framgång, säljtips och hennes blomstrande karriär

LoungePodden

Månadens Säljare Juni: Lina Thunberg, Ingager

Lina Thunberg är Månadens Säljare Juni. Hon är säljaren som blev försäljningschef för Löwengrip Beauty under tillväxtsresan när bolaget gick från 0 till 47 miljoner kronor. Idag finns bolagets produkter i samtliga apotek i Sverige.

I avsnittet med Lina Thunberg berättar hon om sin inspirerande resa från när hon började på Isabella Löwengrips Löwengrip Beauty till att bli Business Developer på Ingager där hon arbetar nu. Dessutom har hon och f.d. kollegan precis lanserat världens nästa varumärke för design-pyjamas. Vad innebär det? Hon berättar om det i sitt avsnitt av LoungePodden.

Lina berättar om flygresan till Paris för att pitcha Löwengrip till Sephora och uppstarten av Löwengrips e-handel. Hur var det att förhandla med Sveriges 1500 olika apotek? Hur kändes det att bli utsedd till en av Sveriges 101 Supertalanger av Veckans affärer vid 21 års ålder? Målet härnäst är Forbes 30 under 30.

Självklart bjuder Lina på sina bästa säljtips, karriärråd, pratar om varför mentorskap är viktigt och hur hon balanserar upp arbete och fritid. Extra viktigt då hon gick in i den ökända väggen under sin tid på förra arbetet.

Missa inte Lina Thunbergs avsnitt i LoungePodden! Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, exempelvis Spotify, iTunes och Acast.

I avsnittet med Lina Thunberg

 • Utsedd till en av Sveriges 101 Supertalanger 2017
 • Varumärket Löwengrips imponerande framgång
 • Vikten av parallella inkomster
 • Omge dig med likasinnade människor
 • Varför har Lina 100 mål på sin lista?
 • Årets UF-företag under gymnasietiden
 • Ge aldrig upp innan du får ett Nej
 • Målet inställt på Forbes 30 under 30
 • Karriärråd, säljtips och mentorskap
 • Vägen tillbaka efter mötet med väggen
 • Balansen mellan arbete och fritid

Om Lina Thunberg

Lina Thunberg tog tillvara på varje chans hon fick och skapade sig en språngbräda in i näringslivets hetluft. I gymnasiet hade hon en veckas praktik på Löwengrip vilket blev startskottet på hennes karriär. Hon började jobba på Löwengrip som Sales-, Export- och E-commerce Manager och blev en nyckelspelade på företaget. Tillsammans byggde de upp bolaget från 0 till 47 miljoner på bara några år.

Hon fick sin första chefsroll redan som 19-åring. Vid sidan av jobbet har hon även varit aktiv i styrelser, mentorskapsprogram och hållit i föreläsningar. Lina blev utsedd till en av Sveriges 101 Supertalanger av Veckans Affärer 2017. Siktet är inställt på Forbes 30 under 30.

Följ Lina Thunberg på Instagram.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen