Kontakta oss

SalesLounge

Leonardo Johansson, Lion Competence

Leonardo Johansson från Lion Competence gästar LoungePodden för att prata om försäljning, säljutveckling, personlig utveckling, prestationsångest, drivkrafter och Zlatan Ibrahimovic

LoungePodden

Leonardo Johansson, Lion Competence

Leonardo Johansson är säljaren och säljcoachen som startat Lion Competence för att utveckla säljorganisationer och säljledare i Sverige. I veckans avsnitt av LoungePodden gästar Leonardo oss för att prata om inlärning, kompetensutveckling, prestationsångesten har han dragits med och hur man utvecklar sin självinsikt. Han har även hunnit med att läsa över 300 böcker om personlig utveckling, försäljning, ledarskap och business som ger honom kunskaper som han vill förmedla vidare.

I avsnittet ger han oss som älskar försäljning en hel del tips om böcker och kunskapskällor.

Tre boktips från Leonardo Johansson:

Försäljning: Challanger Sale

Personlig Utveckling: Awaken the giant within

Företagskultur: The Culture Code

 

Lyssna på LoungePodden här eller där poddar finns!

I avsnittet diskuterar vi bland annat

  • Prestationsångest
  • Inlärningsmetoder
  • Självinsikt
  • Drivkrafter
  • Zlatans vara eller icke-vara
  • Boktips

Vem är Leonardo Johansson?

Leonardo Johansson är en tidigare stjärnsäljare, säljchef och säljcoach som har startat bolaget Lion Competence. Han växte upp i Malmö med tre systrar och sin mor. Leonardo fick ingenting gratis som ung och fick kämpa för att ta sig dit han är idag. En expert inom området försäljning och säljutveckling, där han har som ambition att bli Sveriges mest bokade föreläsare. Prestationsångesten drev honom merparten av hans säljkarriär, däribland på bolaget Lime. Leonardo Johansson har en 12 årig bakgrund inom säljyrket och chefsroll inom tre olika bolag.

Vad är Lion Competence?

Lion Competence är ett utbildnings- och konsultföretag som erbjuder svenska B2B-företag kompetensutveckling inom försäljning och affärsmannaskap. Grundaren Leonardo Johansson erbjuder genom Lion Competence en unik 7-stegsmodell som innehålller 12 kompetenser för att skapa morgondagens stjärnsäljare. De hjälper till med allt från strategiska bitar som rekrytering av stjärnsäljare och effektivt säljledarskap. På sikt vill Lion Competence verka för att inspirera och motivera ungdomar som valt den ”sämre vägen” genom att föreläsa och på andra sätt hjälpa in dom på rätt väg i livet.

 

För att kontakta Leonardo Johansson på Lion Competence kan du skriva till honom på LinkedIn eller maila på leonardo@lioncompetence.se

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen