Kontakta oss

SalesLounge

Kristina Paltén, Ultralöpare & Föreläsare

Kristina Paltén gästar LoungePodden där hon berättar om löpningen genom Iran, fördomar, mentala barriärer, inspiration, utveckling, självförverkligande, drivkrafter och att vara sitt unika jag

LoungePodden

Kristina Paltén, Ultralöpare & Föreläsare

Kristina Paltén är den superinspirerande kvinnan, världsrekordinnehavande ultralöparen och föreläsaren som sa upp sig från sitt jobb som ingenjör på Ericsson 2015 för att åka till Iran och löpa genom hela landet. Ja, du hörde rätt, för att löpa genom hela Iran.

Varför? För att bemöta sina största fördomar, komma över mentala barriärer och inspirera människor. Det här är ett avsnitt som handlar om att våga förändras, utvecklas och säga upp sig för att göra det man brinner för – oavsett vad det är.

Kristina Paltén är idag en inspirationsföreläsare och ultralöpare. Hon har bl.a. satt världsrekord i löpning på löpband i 12 timmar samt 48 timmar.

I avsnittet pratar Taimaz och Kristina om hennes världsrekord, hennes löpning genom Iran, drivkrafter, att gå utanför sin comfort zone samt hur Kristina använder löpningen för reflektion och närvaro. Och så diskuteras självförverkligande, vad är det egentligen?

LoungePodden finns att lyssna på där poddar finns, ex. Spotify, Podcaster och iTunes eller på SalesLounge.com/LoungePodden.

I avsnittet med Kristina Paltén

  • Självförverkligande
  • Tankens kraft
  • Närvaro
  • När människor går ihop – vad händer då?
  • Säga upp säg från ett jobb man inte trivs på och satsa på något man brinner för
  • Fördomar
  • Inre driv
  • Att springa genom hela Iran som Svensk
  • Våga följ sitt hjärta

Vem är Kristina Paltén?

Kristina Paltén föddes 1971 i Piteå och jobbade i 18 år som chef och projektledare på Ericsson. Planen var man, barn och gräsklippning. Sedan hände något som förändrade hela hennes värld och självbild. Relationen tog slut, hon sade upp sig från jobbet och letade efter ny mening iklädd löparskor.

Idag består Kristinas liv av man, bonusbarn, gräsklippning – och en inspirerande resa av utveckling och självförverkligande. Kristina springer, skriver och föreläser. Hon inspirerar tusentals människor världen över efter att hon sprang genom hela Iran för att krossa sina fördomar och föra människor närmare varandra.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen