Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare December: Joseph Öberg Shaya

Joseph Öberg Shaya är Månadens Säljare December på SalesLounge och gästar årets sista avsnitt av LoungePodden för att prata om komplex försäljning, motivation och entreprenörskap

LoungePodden

Månadens Säljare December: Joseph Öberg Shaya

Säsongsavslutning av LoungePodden! Årets 12:e och sista Månadens Säljare är Joseph Öberg Shaya!

Joseph är civilingenjör inom energisektorn och började arbeta med kärnkraft på Westinghouse efter sina universitetsstudier. Sedan dess har han arbetat för företag som Alten och slutligen vidare till WSP. Där arbetade han som säljare i den centrala säljorganisation, Sales Solution Architects, med långsiktiga och komplexa miljon- och miljardprojekt. Idag driver han sitt egna bolag Shaya Solutions som arbetar med rekryteringar och bemanning inom samma bransch.

Hur ser en komplex försäljningsprocess ut? Vilka möjligheter och utmaningar finns det med offentliga och privata organisationer? Hur håller man sig motiverad under säljcyklar på flera år? Hur håller man sig nära kunden under en lång tid? Hur blir man ansedd som partner istället för en leverantör av kunder? Alla dessa frågor och många fler besvarar Joseph i veckans avsnitt av LoungePodden!

Missa inte säsongsavslutningen med supersäljaren, ingenjören och entreprenören Joseph Öberg Shaya och årets sista Månadens Säljare! Lyssna på avsnittet där poddar finns, t.ex. Podcaster, Acast, Spotify eller SalesLounges’s hemsida!

I avsnittet med Joseph Öberg Shaya:

  • Komplex försäljning
  • Långa säljcyklar
  • Hur man anses som en partner istället för en leverantör hos kunder
  • Möjligheter och utmaningar med privata och offentliga organisationer
  • Hur vågar man göra något som känns obehagligt?
SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen