Kontakta oss

SalesLounge

Johan Jureskog, Stjärnkock och Restaurangentreprenör

Johan Jureskog gästar LoungePodden där han berättar om karriären, entreprenörskap inom restaurangbranschen, ledarskap, och Sveriges godaste gourmet hamburgare

LoungePodden

Johan Jureskog, Stjärnkock och Restaurangentreprenör

Johan Jureskog är veckans gäst i Loungen! Han är kocken, entreprenören, medieprofilen och pappan som lyckats med det mesta han har rört vid. Johan är också känd som gourmethamburgarens pionjär i Sverige.

I LoungePodden pratar Johan om sin karriär, kött, entreprenörskap och ledarskap inom restaurangbranschen. Hur ser hans schema och rutiner ut? Varför blev han kock och vad betyder mat för honom? Johan berättar om historien bakom sina två välbesökta och framgångsrika restauranger, Rolfs Kök och AG på Kungsholmen. I avsnittet diskuterar Taimaz och Johan också kring samarbetet som Johan gjorde med McDonalds, en av de mest lyckade kampanjerna någonsin. Vem tog initiativ till samarbetet och varför? Vad hände efteråt?

Stjärnkocken och programledaren får börja avsnittet med att förklara varför han missade första försöket till inspelning av LoungePodden. Dessutom diskuterar Taimaz och Johan favoritrestauranger, kolesterol och såklart receptet på den bästa hamburgaren.

Om du är hungrig lyssnar du på egen risk! LoungePodden går att på överallt där poddar finns såsom Spotify, Itunes, Podcaster och Acast.

I avsnittet med Johan Jureskog

  • Johans Jureskogs framgångsrika karriär
  • McDonalds och allt runtomkring samarbetet
  • Vad betyder mat för honom?
  • Kött och gourmethamburgare
  • Restaurangbranschen – entreprenörskap och ledarskap
  • Johans schema och rutiner
  • AG, Rolfs Kök och Juregskogs
  • Världens bästa matland? Restaurang? Vin?
  • Sveriges bästa recept på hamburgare
  • Vad utgör en bra kock?

Vem är Johan Jureskog?

Johan Jureskog är krögaren, entreprenören och pappan från Stockholm som driver restaurangen Rolfs kök och köttrestaurangen AG. Han driver även hamburgerbaren Jureskogs som han planerar expandera över hela Sverige. Johan är även känd genom sitt samarbete med McDonalds. Kvalitet och hållbarhet ligger Johan varmt om hjärtat och detta genomsyrar alla hans krogar.

I dagligvaruhandeln finns hans varumärke ”Johan Jureskog Selection” med såser, kött och talg. Johan var under åtta år medlem i Svenska Kocklandslaget med vilka han vann Matlagnings-OS 2004. Mellan år 2009 – 2010 var han kock på TV4:s program Förkväll och han medverkar regelbundet i Nyhetsmorgon där han lagar helgmenyer. Johan har även medverkat i TV-program som Världens bästa burgare och Kockarnas kamp.

Följ Johan Jureskog på Instagram.

Fortsätt läsa
Du kanske också gillar...
SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen