Kontakta oss

SalesLounge

Johan Eriksson, Sveriges bästa försvarsadvokat

Johan Eriksson, som blivit utnämnd till Sveriges bästa försvarsadvokat, gästar LoungePodden

LoungePodden

Johan Eriksson, Sveriges bästa försvarsadvokat

Hur kan man försvara en terrorist?! Denna fråga ställer Taimaz när Sveriges bästa försvarsadvokat Johan Eriksson gästar LoungePodden. Det var nämligen Johan som försvarade terroristen på Drottninggatan, Rahmat Akilov!

Stjärnadvokaten Johan Eriksson från Försvarsadvokaterna blev extra uppmärksammad i media efter att det blev officiellt att han skulle försvara terroristen på Drottninggatan. Hur kunde Johan försvara Rahmat Akilov? Hur gick allt till, hur slutade allt och vad händer framåt? Det är några av de många frågor som ställs i dagens avsnitt.

Samtalet börjar med att vi får veta mer om Johans bakgrund, hans intresse för juristyrket och hans syn på systemet och politikers påverkan på brott. Johan Eriksson har för sjätte(!) året i rad blivit framröstad till Sveriges bästa försvarsadvokat. Och så avslöjar Johan att han faktiskt var en toppsäljare innan han sadlade om till advokat.

Missa inte avsnittet med stjärnadvokaten Johan Eriksson som går att lyssna på överallt där poddar finns, t.ex. Spotify, Itunes, Podcaster, Acast och på SalesLounge’s hemsida. Och glöm inte att prenumerera på podden!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen