Kontakta oss

SalesLounge

Jannike Bisse Ebbing, Fastighetsmäklare & Influencer

Jannike Ebbing, även kallad Bisse, är fastighetsmäklare på Erik Olsson och influencer samt bloggare på Metro Mode. Gästar LoungePodden för att prata om instagram, bostäder, livet och karriären

LoungePodden

Jannike Bisse Ebbing, Fastighetsmäklare & Influencer

Jannike Ebbing, även kallad Bisse, är fastighetsmäklare på Erik Olsson i Stockholm. Jannike har blivit utsedd till Sveriges bästa mäklare på Bjurfors och började sin karriär genom att bli ”Årets Rookie”. Idag bloggar hon på Metro Mode och är en influencer. ”Bisse” är också en nybliven mamma.

I avsnittet pratar Taimaz och Jannike om allt från karriären och influencerlivet till vikten av att lokalisera sina drivkrafter och varför gaming är bra som avkoppling. Det är ett öppet, ärligt och roligt lounge-snack om business, livet och personlig utveckling där det bjuds på både tårar och garv.
Varför lämnade Bisse Malmö där hon blev årets mäklare för att börja om i Stockholm? Hur och varför blev hon en influencer och bloggerska? Hur hinner hon med allt och hur ska hon planera livet som mamma? Hur hittar hon samarbeten med företag? Vi pratar också om när Bisse blev utbränd och vägen tillbaka till vardagen efter det.

Missa inte detta inspirerande avsnitt där Bisse ger oss en insyn i livet som en influencer, fastighetsmäklare och allt som kommer med det. LoungePodden kan du lyssna på här eller där poddar finns, exempelvis Podcaster och Acast. Glöm inte att även ge LoungePodden fem stjärnor i Podcaster om ni uppskattar programmet!

I avsnittet med Jannike Bisse Ebbing

  • Varför bli mäklare? Snittlön och varför har inte alla mäklare en grundlön?
  • Varför lämnade Jannike Ebbing Malmö när hon var på toppen av karriären?
  • Fastighetsmäklare, influencer, bloggare och nybliven mamma. Hur hinner hon?
  • Hur lång tid tar ett instagraminlägg och ett blogginlägg?
  • Vad kostar ett samarbete med Bisse?
  • Tappade lyckan och blev utbränd. Hur tänker hon idag?
  • Varför startade hon sitt instagramkonto om inredning?
  • Varför är det viktigt att besöka en psykolog?
  • Counter-Strike, World of Warcraft och Västkust chips

Vem är Jannike Ebbing?

Jannike ”Bisse” Ebbing, född och uppvuxen i Malmö, är 32 år och är en av Sveriges största inredningsprofiler. Bisse är Jannikes smeknamn och professionella varumärke. Hon bloggar idag på Metro Mode och har över 50 000 följare på Instagram. Jannike arbetar också som fastighetsmäklare på Erik Olsson i Stockholm. Hon är nybliven mamma till en son som heter Oliver. Hösten 2018 kommer Jannike att starta sitt andra företag med en affärsidé för att hjälpa hotell i Sverige att bygga upp sina varumärken.

Följ Jannike Ebbing på Instagram @Bisse_ eller Metro Mode.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen