Kontakta oss

SalesLounge

Alla högpresterande personer har detta gemensamt

Högpresterande personer har gemensamt att de sätter tydliga mål, är passionerade, förstår sig på andras känslor och kan hantera sina egna känslor

Karriär

Alla högpresterande personer har detta gemensamt

För att bli framgångsrik måste du släppa taget om de attityder, beteenden och tankesätt som inte gynnar dig. Högpresterande personer vet att det inte handlar om vem du är utan vad du gör för att bli framgångsrik.

Högpresterande personer har ett dynamiskt mindset. De vet att deras intelligens, begåvning och talang är föränderliga. De ser möjligheter, löser problem och skapar vanor som leder till framgång. Ken Sundheim, rekryterare inom försäljning, skriver på Businessinsider.com om fyra beteenden högpresterande personer har gemensamt. Känner du igen dig i någon av punkterna?

Högpresterande personer sätter tydliga mål

De har en klar vision på vad de vill uppnå. Tydliga mål gör det lättare att varje dag hålla rätt kurs och ta små steg mot sin önskade destination. De tror på sin egen förmåga, har en positiv attityd och ger inte upp.

De har en stark passion och inre syfte

Ett kännetecken hos framgångsrika personer är att de väljer karriär utifrån sina styrkor och passioner. När de känner att arbetet är meningsfullt ökar deras självdisciplin och motivation att ta de nödvändiga stegen som krävs för att nå framgång. En betydelsefull vardag stärker deras positiva tänkande vilket gynnar kreativa och innovativa lösningar på problemen.

De förstår sig på andra människors känslor

Högpresterande personer har en hög emotionell intelligens (EQ) och är skickliga på att vårda relationerna till andra människor. De förstår att riktig framgång inte kan nås utan stöd och samarbete med personerna i deras närhet. De eftersträvar att bli mer empatiska och att stärka sin förmåga att läsa av andra människor för att skapa starkare band med sina kollegor.

De är duktiga på att hantera sina egna känslor

Framgångsrika individer skakar av sig känslor av ångest, nedstämdhet och irritation. Deras skicklighet av att hantera sina tankar hjälper dem att fortare återhämta sig från livets motgångar, besvikelser och stress.

Enligt Ken Sundheim är andningen ett av de mest effektiva verktygen att påverka kroppens känslotillstånd. En behärskad och djup andning balanserar nervsystemet samtidigt som den minskar rädsla, stress och mentalt oväsen.

Det är aldrig försent att bli mer framgångsrik

Önskar du mer framgång i ditt liv? Titta på dina tankesätt, attityder och beteenden. Finns det något du kan ändra redan idag? Kolla på de som lyckats innan dig och gör som dem. Kan de så kan definitivt du.

För mer inspiration, tips, råd och insikter lyssna på LoungePodden.

Mest lästa just nu

Till toppen