Kontakta oss

SalesLounge

Henrik Fexeus, Kommunikationsexpert & Föreläsare

Henrik Fexeus gästar LoungePodden och pratar om ordlös kommunikation, hur man manipulerar fram goda relationer och om att våga möta sina rädslor

LoungePodden

Henrik Fexeus, Kommunikationsexpert & Föreläsare

Dagens gäst i LoungePodden heter Henrik Fexeus och är en av Sveriges mest kända experter inom social kompetens. Men det var inte alltid lika självklart som det är idag.

Som barn blev Henrik utstött och undrade om han hade missat dagen i skolan när de lärde ut vad sociala koder var för något.
Det var i samband med det som Henrik fick upp intresset för trolleri som sedan i tonåren gick över till ett intresse för illusioner och hur vi människor påverkar varandra.

Idag är Henrik en hyllad författare, föreläsare och expert på kroppsspråk, manipulation och omedveten kommunikation. Han har medverkat i flera tv-program både som programledare och gäst.

I LoungePodden berättar Henrik hur man kan lyckas påverka sig själv och andra människor att få fram sina bästa sidor. Han förklarar vad förändringsblindhet innebär och varför all kommunikation är en form av manipulation. Tycker du att mingel är bland det värsta som finns är detta ett avsnitt du inte vill missa, Henrik ger nämligen sina bästa tips över hur man slipper stelt kallprat och istället lyckas skapa meningsfulla konversationer med människor man aldrig tidigare träffat.

Henrik ger även tips på hur man genom tre enkla steg lättare blir omtyckt och förklarar varför värdefulla relationer går hand i hand med lycka.

Ett intressant avsnitt fyllt av tips att använda i både privata och yrkesmässiga relationer.

LoungePodden finns att lyssna på där poddar finns , så som Spotify, Acast, Itunes och SalesLounge hemsida.

I avsnittet med Henrik:

  • Förändringsblindhet
  • Ordlös kommunikation
  • Hur man manipulerar fram goda relationer
  • Fokusera på sina styrkor
  • Hur man blir en mästare på mingel
  • Våga möta sina rädslor
  • Vikten av värdefulla relationer

Vem är Henrik Fexeus?

En av Sveriges mest kända psykologiska manipulatör och förmedlare av kunskap inom omedveten kommunikation och påverkan. Henrik har skrivit tio böcker om kommunikation och drar utsålda hus både som underhållare och kunskapsförmedlare.

Han syns ofta i tv som expert inom till exempel ordlös kommunikation och kroppsspråk. Henrik är idag aktuell med föreläsningen ”Lås upp din sociala superkraft.”

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen