Kontakta oss

SalesLounge

Gudrun Schyman, Feministiskt Initiativ

Gudrun Schyman gästar LoungePodden för att prata om entreprenörskap, företagande, försäljning, partiets grundande och feminism

LoungePodden

Gudrun Schyman, Feministiskt Initiativ

Gudrun Schyman är talesperson för partiet Feministiskt Initiativ (FI) och skulle kunna kallas hela Sveriges feminist. Hon har ett starkt engagemang för frågor inom bland annat jämställdhet, mänskliga rättigheter, klimat, fred och småföretagande. Just nu är hon på valturné runt om i Sverige och har ett fullspäckat schema inför valet. LoungePodden möter upp henne i Malmö.

I veckans avsnitt pratar Taimaz och Gudrun Schyman om varför Feministiskt Initiativ (FI) är politikens entreprenörer. Gudrun Schyman berättar om sina egna erfarenheter av egenföretagande och försäljning. Dessutom bjuder hon på sitt bästa säljtips! Visste du att hon säljer både bullar, böcker och budskap? Många Gudrun pratar med säger sig vilja ha ett jämställt samhälle och att Sverige redan är där. Men är det så? De pratar om partiledardebatterna och förväntningarna inför valet. På vilket sätt är FI’s resa lik en startup? Vilka reformer vill FI införa för att göra livet enklare för egna och små företag?

Missa inte detta intressanta avsnitt där en av Sveriges främsta politiker pratar business ur ett politiskt perspektiv. LoungePodden kan du lyssna på här eller där poddar finns, exempelvis Podcaster och Acast. Glöm inte att ge LoungePodden fem stjärnor i Podcaster om du uppskattar programmet!

I avsnittet med Gudrun Schyman

 • Vad är politik för Gudrun Schyman?
 • Varför lämnade hon Vänsterpartiet och grundade Feministiskt Initiativ?
 • Feministiskt Initiativ är politikens entreprenörer – varför?
 • Vilka erfarenheter har Gudrun inom entreprenörskap?
 • Hur tänker hon kring principer, frihet och försäljning?
 • Vilket är Gudrun Schymans bästa säljtips?
 • Varför anser Gudrun att vänstern tidigare varit företagsfientligt?
 • Egna bolag, småföretagare och entreprenörer. Är de viktiga för henne?
 • Vilken är den vanligaste myten om hennes eget parti?
 • Vad tycker hon egentligen om partiledardebatterna?
 • Och vilka förväntningar har hon inför valet?

Vem är Gudrun Schyman?

Gudrun Schyman, född och uppvuxen i Täby i norra Stockholm, är medgrundare och talesperson för partiet Feministiskt Initiativ sedan 2005. Innan dess var hon politiskt aktiv i Vänsterpartiet i 28 år, varav 10 år som partiledare. Gudrun kallar sig frilansfeminist och driver eget företag. Hon håller även i homepartyn, föreläsningar och ledarskapsutbildningar med feministisk utgångspunkt. Gudrun har tävlat i både Dance Let’s och På spåret.

Följ Gudrun Schyman på Twitter.. Feministiskt Initiativ finns på Instagram och feministisktinitiativ.se

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen