Kontakta oss

SalesLounge

Felix Formark, Sjöö Sandström

Felix Formark, VD på Sjöö Sandström, gästar LoungePodden och berättar om hur han blev VD som 27-åring, försäljning och karriären.

LoungePodden

Felix Formark, Sjöö Sandström

Från att flippa hamburgare till att vara delägare och VD på Sjöö Sandström – så sammanfattar Taimaz samtalet med Felix Formark.

Felix Formark hoppade av skolan efter högstadiet. Det passade inte honom. De runtomkring undrade såklart vad han höll på med. Han började i köket på en lokal hamburgerrestaurang. Därefter tog han flera säljjobb för att slutligen hamna på dåvarande Vodafones säljorganisation, där han spenderade flera framgångsrika år.

Som 27-åring blev Felix handplockad för att bli VD på Sjöö Sandströms styrelse. Bolaget hade en utmanande period och de gick back med flera miljoner kronor. Felix togs in för att styra upp både försäljningen och varumärket. Idag går bolaget med vinst med en omsättning på flera miljoner kronor och konkurrerar mot varumärken som Rolex och andra Schweiziska klockmärken.

I avsnittet med Felix Formark

  • Varför hoppade han av skolan så tidigt?
  • Varför blev han handplockad vid 27?
  • Hur vände dom på allt?
  • Varför var Felix i Tyskland och sålde textilier?

Allt detta och mycket mer i ett inspirerande avsnitt med en härlig entreprenör med fötterna på jorden. Missa inte avsnittet med Felix Formark!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen