Kontakta oss

SalesLounge

Faje Gani, Twitter (Sellbranch)

Faje Gani från Twitter och Sellbranch gästar LoungePodden för att prata försäljning, entreprenörskap, Nöjesguiden, AIK Fotboll och hur han blev delägare i YUC

LoungePodden

Faje Gani, Twitter (Sellbranch)

Faje Gani är Twitters f.d. Nordenchef som precis blivit Europeisk Säljdirektör för Sellbranch. Faje är även känd som supersäljaren, säljdirektören och VD:n på Nöjesguiden som köpte upp sin arbetsplats. Du läste rätt, han köpte upp företaget han arbetade för.

I veckans avsnitt av LoungePodden berättar han om när han, efter flera års studier, inte fick en enda intervju eller återkoppling på sina jobbansökningar till dess att han hittade på ett nytt namn, Alex Niklasson. Efter många om och men gav Nöjesguiden Faje en chans att bevisa sina säljkunskaper. Han gick från att bli en toppsäljare till VD på bolaget till dess att han köpte upp Nöjesguiden.

Faje berättar om hela resan till att bli Nordenchef för Twitter och nyligen ta sig an rollen som säljdirektör i Europa för Sellbranch. Faje är delägare i tre olika restauranger och sitter i styrelsen för AIK Fotboll AB. I avsnittet berättar han också om sin barndom som kantades av en del svårigheter som har format honom till den han är idag.

Han delar med sig av sin livssyn, råd till ledare och hur han blev en toppsäljare. Ett superavsnitt helt enkelt!

Lyssna där poddar finns såsom Spotify, Acast eller Podcaster. Ni kan självklart också lyssna på vår hemsida.

I avsnittet med Faje Gani

  • Resan från säljare till ägare av Nöjesguiden
  • De unika erfarenheterna som barn och hans korta tid i Bangladesh
  • Självförtroende, motgångar och framgångar
  • Förändringar – och allt runtomkring
  • Därför är lyssnande och lyhördhet avgörande för din framgång
  • Twitter

Vem är Faje Gani?

Faje Gani är en erfaren ledare med stora framgångar inom medie- och markandsföringsbranschen. Han har en gedigen bakgrund inom marknadsföring, digitala strategier, annonsering och försäljning. Faje har en Master från Stockholms Universitet. Idag sitter han i styrelsen för AIK Fotboll, är delägare i YUC och är försäljningsdirektör för den Europeiska delen av en av Sellbranchs verksamhetsområden.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen