Kontakta oss

SalesLounge

Emelie Johansson, Sveriges bästa mäklare

Emelie Johansson Sveriges bästa mäklare gästar LoungePodden och berättar om säljtips, säljrekord och mäklarbranschen

LoungePodden

Emelie Johansson, Sveriges bästa mäklare

Emelie Johansson är Sveriges bästa mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping. I det här avsnittet av LoungePodden gästar hon lounge-soffan och pratar om allt från sin barndom till hur hon har lyckats slå dom flesta rekord som går att slå innan hon har hunnit fylla 30 år. Vad har gjort Emelie till den hon är? Hur många bostäder sålde hon totalt 2017? Vilken profil hade hon i gymnasiet? Vad har hon för tips till blivande mäklare?

LoungePodden kan du lyssna på här eller där poddar finns!

I avsnittet diskuterar vi bland annat

  • Varför är Emelie Johansson Sveriges bästa mäklare för tredje året i rad?
  • Hur ser en vanlig arbetsvecka ut?
  • Emelie sålde rekordmånga bostäder för över en halv miljard kronor. Men hur många bostäder är det? Du kommer aldrig tro hur många hon sålde på en och samma månad.
  • Vad borde nya mäklare värdesätta när dom väljer första arbetsplatsen?
  • Emelie leder bostadsförsäljningarna igen för 2018, vad nya målet?
  • Hur många bor det i Linköping? 300 st eller 150 000 st?
  • Emelies bästa säljtips

Vem är Emelie Johansson?

Emelie Johansson är Sveriges bästa mäklare som har lyckats vinna år efter år. Idag arbetar hon på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping. Hon är även en av profilerna i The Lounge här på SalesLounge. Emelie är snart 30 år gammal och har hunnit slå flera rekord under sina fem år som mäklare. 2017 omsatte hon ensam bostäder för mer en halv miljard. Nästa mål är att bli franchisetagare.

Vad är Svensk Fastighetsförmedling?

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänster, baserade på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Kedjan består av samverkande experter på det lokala boendet. De drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet. Svensk Fastighetsförmedlings vision är att de ska vara det självklara valet i alla lägen för de som ska köpa eller sälja en bostad.

För att kontakt Emelie Johansson eller Svensk Fastighetsförmedling, kan du gå in på svenskfastighetsformedling.se eller läsa mer om Emelie här
SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Till toppen