Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare November: Ellinor Löfgren, Influencer

Ellinor Löfgren är månadens säljare för november och gästar LoungePodden för att prata om livet som bloggare, influencer och entreprenör. Hur är det att sälja sitt personliga varumärke och hitta samarbeten och sponsorer? Bloggare som 12-åring. ADHD-diagnosen och hur det påverkade henne.

LoungePodden

Månadens Säljare November: Ellinor Löfgren, Influencer

Ellinor är influencer, bloggare och Månadens Säljare November! Hon gästar loungen för att berätta om sin karriär från start till idag.

Ellinor har sedan tidiga tonåren sålt in samarbeten och annonser på sin framgångsrika blogg och sina sociala medier. När hon var 15 år började hon sköta kontakten med allt från företag till agenter för att sälja in samarbeten till det som skulle komma att bli hennes heltidsjobb.

Hur är det att sälja sitt personliga varumärke till företag? Hur skiljer en influencer sitt privat- och affärsliv? Hur bygger hon sitt varumärke och hur planerar hon inför framtiden? Ellinor berättar om hur det var att få en ADHD-diagnos och hur det har påverkat henne. Hon berättar också om hur hon arbetar med attraktionslagen, målsättningar, visualisering, mental styrka och delar med sig av sina bästa sälj- och marknadsföringstips.

Allt detta och mycket mer i detta spännande avsnitt med en väldigt spännande person! Som vanligt finns LoungePodden där poddar finns, t.ex. Itunes, Acast, Spotify och SalesLounges hemsida.

I avsnittet med Ellinor Löfgren

  • Influencer marketing
  • Bloggare sedan 12 års ålder
  • Att sälja varumärket Ellinor Löfgren sedan tonåren
  • Bli lurad och utnyttjad av företag
  • Svensk mästare i junior-SM i handboll

Besök Ellinor Löfgrens blogg och följ henne på Instagram!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen