Kontakta oss

SalesLounge

Dogge Doggelito, Artist

Den svenska artisten Dogge Doggelito gästar LoungPodden

LoungePodden

Dogge Doggelito, Artist

Douglas “Dogge Doggelito” Leon is in the lounge!

Dogge började karriären på tunnelbanan. Några år senare blev Dogge Doggelito och The Latin Kings upptäckta och vann två grammis på Grammisgalan på Berns i Stockholm. Senare på kvällen stoppade han de två grammis-statyetterna i en plastpåse, plankade på tunnelbanan och åkte hem till Alby. Han hade nämligen inte råd med ett pendlarkort.

Dogge är en riktig Hip Hop-ikon och var en av de första stora artisterna på den svenska rapscenen. Han har haft ett helt otroligt liv. Ett liv med stora fram- och motgångar. Tidigt i livet, och under en kort period, gick hans mamma, fru, barn och syster bort. Han har haft en musikkarriär med grammisvinster och valts in i Swedish Music Hall of Fame.

Dogge har blivit välkänd för hela svenska folket, inte minst med reklamkampanjen för Elgiganten där han gav Sverige en ”Cykel på köpet!” Idag gör han många olika saker och producerar fortfarande musik.

Dogge gästar Taimaz i loungen för att prata om hela sin karriär, livet, intervjun med Jimmie Åkesson, när Nordman blev arg på Dogge, hur han har tacklat motgångarna, varför han friade 12 gånger till sin flickvän och relationer i allmänhet. Dessutom berättar han varför han är så öppen om allt i sociala medier och intervjuer. Ett genuint och intressant samtal!

Du kan lyssna på avsnittet med Dogge Doggelito överallt där du hittar poddar, exempelvis iTunes, Podcaster, Spotify och Acast.

Glöm inte att prenumerera och ge oss fem stjärnor på Podcaster om du gillar LoungePodden!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen