Kontakta oss

SalesLounge

David Stiernholm, Struktör och Föreläsare

David Stiernholm är en såkallad Struktör och gästar LoungePodden för att prata om hur man bäst organiserar sitt liv

LoungePodden

David Stiernholm, Struktör och Föreläsare

Har du undrat hur du kan effektivisera din vardag? Hur du ska prioritera när du tar tag i din att-göra-lista? Hur du ska fokusera i arbetet? Och hur du kan automatisera saker du gör varje dag så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet istället? Då ska du lyssna på avsnittet med David Stiernholm.

Men vad gör en struktör? Hjälper dig att organisera, fokusera och automatisera ditt arbetsliv. Det är avgörande för att prestera bättre på jobbet och få mer tid över i privatlivet. David Stiernholm har t.ex. strukturerat upp sitt liv på ett sätt så att han kan ha ledigt från fredag-söndag. Hur? Genom en s.k. mall-kalender.

Lyssna på avsnittet för att få veta exakt hur! David och Taimaz pratar om allt från struktureringsnycklar till hur han strävar att leva livet som han vill.

Som vanligt kan ni lyssna på avsnittet på SalesLounges hemsida, iTunes, Spotify, Acast eller valfri podd-app!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen