Kontakta oss

SalesLounge

Månadens Säljare September: Caroline Lidman, Medgrundare Number10

Caroline Lidman är Månadens Säljare September på SalesLounge! Hon gästar LoungePodden där hon pratar om försäljning, författarskapet, komplex försäljning och rollen som VD för PR-byrån Number10.

LoungePodden

Månadens Säljare September: Caroline Lidman, Medgrundare Number10

Caroline Lidman, grundaren av PR-byrån Number10 är Månadens Säljare September! Caroline drömde om att arbeta med PR redan när hon var 13 år gammal. Som 15-åring fick hon sitt första arbete inom PR och efter det har hon radat upp framgång efter framgång.

Caroline har bland annat blivit utsedd till en av 101 Supertalanger av Veckans Affärer, blivit nominerad till Årets Rookie som PR konsult och skrivit två böcker, Fit & Framgångsrik och Mediakåt. Idag är hon VD på PR-byrån Number10 som hon driver tillsammans med medgrundaren Maria Fabricius.

Hon gästar loungen för att prata om försäljning. Allt ifrån majblommor och försäljningen som hon började med i sina hemkvarter till hur man pitchar PR-tjänster till nya och varma kunder. Hur kommer man iväg till gymmet, får ihop träning med karriären och hur lyckas man ta ut lön som startup redan från start?

Allt detta och mycket mer i ett inspirerande avsnitt med en inspirerande kvinna – Caroline Lidman!

Lyssna på LoungePodden där poddar finns t.ex. Spotify, Itunes och Acast eller på SalesLounge.com.

I avsnittet med Caroline Lidman

  • Hur får man till träning i en fartfylld karriär?
  • Hur säljer man PR-tjänster?
  • Hur startade Caroline och hennes medgrundare Number10?
  • Vad är viktigt att tänka på när man säljer komplexa tjänster?
  • Var strategisk i ditt val när du bearbetar nykunder

Vem är Caroline Lidman?

Caroline Lidman är VD och medgrundare till PR-byrån Number10. Hon är en framgångsrik entreprenör, författare och föreläsare med fokus på digital kommunikation, framgångsrikt nätverkande och hur man leder och leds av millenials, det vill säga de som tillhör Generation Y.

Caroline Lidman blev utnämnd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger som 26-åring. Hon har även blivit utnämnd till Årets Rookie som PR konsult. Caroline driver även karriärnätverket Women With, föreläser på SU och Berghs och har skrivit de två böckerna Fit & Framgångsrik och Mediakåt.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen