Kontakta oss

SalesLounge

Arash Gilan, VD Viva Media

Arash Gilan från Viva Media Group pratar i LoungePodden om digitalisering, modernt ledarskap, entreprenörskap, invandringens utamningar samt etiska och moraliska frågor som kommer med nya tekniker

LoungePodden

Arash Gilan, VD Viva Media

I veckans avsnitt av LoungePodden bjuder vi in Arash Gilan, medgrundare av digitala marknadsföringsbyrån Viva Media. Han berättar om allt från hur han gick från att vara målare till att bli VD för en av Nordens största digitala byråer.

Arash började jobba på företaget, Mediaview som det hette då, som backoffice-medarbetare. Ett år senare blev han VD för bolaget. Sedan dess har han hunnit med att slå ihop tre stora mediebyråer till en, skriva boken GET DIGITAL or Die Trying som handlar om digitaliseringen och som många ser som en handbok för den digitala omställningen. Bland andra har Fredrik Reinfeldt hänvisat till Arash Gilan och GET DIGITAL or Die Trying, i sin egen bok.

Idag är Arash Gilan VD på Viva Media, krönikör på Breakit, föreläsare inom digitalisering och Google Agency Coach.

I avsnittet berättar Arash om hur han minns sina bristande ledarskapsegenskaper som ledare vid 21 års ålder, hur han utvecklat dom samt vad som krävdes. Han pratar om acklimatiseringen i Sverige som ung invandrare, han pratar om hur han på ett års tid gick från att arbeta som backoffice-medarbetare, till att bli VD för ett gasellföretag. Vi pratar också om entreprenörsdriv, digitaliseringen och nya teknikens etiska samt moraliska utmaningar. Vi var också nyfiken på varför Viva Media Group inte har några renodlade säljare kvar 2018?

Lyssna på LoungePodden här eller där poddar finns!

I avsnittet diskuterar vi bland annat

  • Digitalisering är en ”kulturfråga”
  • Från backoffice till VD på ett år
  • Ljudstyrning, Google i hjärnan och digitala utvecklingens fart
  • Hur Fredrik Reinfeldt indirekt hjälpte Arash Gilan ut ur Tadzjikistan och några år senare skrev om Arash i sin bok
  • 3 Tips till entreprenören, marknadschefen och individen
  • Acklimatiseringen för en invandrare i Sverige
  • Varför mammas bilder på väggen försvinner när man gifter sig
  • Modernt ledarskap
  • Moraliska och etiska utmaningar som kommer med nya tekniker

Vem är Arash Gilan?

Arash Gilan är en flitigt anlitad föreläsare, både nationellt och internationellt inom digitalisering, trender och marknadsföring. Arash är även utsedd till en av Sveriges främsta unga VD:ar, medgrundare och VD för en av nordens största digitala byråer, Viva Media. Arash är även en av Googles sex Google Agency Coaches i Europa och har utbildat byråer i 12 länder i hur man bygger ett framgångsrikt bolag. Följ hans blogg på Arashs hemsida.

Vad är Viva Media Group?

Viva Media är en av nordens största byråer inom digital marknadsföring. Viva Media har kontor i Kalmar, Oslo, Stockholm och huvudkontor i Uppsala. ”Viva” är en fullservicebyrå inom marknadsföring som vill förenkla livet för sina kunder.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen