Kontakta oss

SalesLounge

Anna Hedenmo, Journalist och Programledare på SVT

Anna Hedenmo är journalist och programledare på SVT och gästar LoungePodden för att prata om Min Sanning, Agenda, Metoo och karriären

LoungePodden

Anna Hedenmo, Journalist och Programledare på SVT

En av Sveriges främsta och mest respekterade journalister gästar LoungePodden! Anna Hedenmo är programledare för Min Sanning och Agenda på SVT. Hon har också lett många partiledardebatter och arbetat inom public service i över 25 år.

Anna och Taimaz diskuterar bland annat journalistikens plats i samhället, intervjutekniker, fejden mellan SVT och Aftonbladet, Min Sanning och hur man tar till sig nya intryck från omvärlden som journalist.

Anna pratar också om MeToo-vågen och journalistikens roll i den. Hon var, som ordförande i Publicistklubben, tydlig med att hon tyckte att media i helhet kunde ha tagit mer ansvar. Men hur?

Ett superspännande avsnitt med en av de vassaste journalisterna vi har. Detta avsnitt med Anna Hedenmo får du helt enkelt inte missa!

Finns som alltid överallt där poddar finns, bland annat på SalesLounge’s hemsida, Spotify, iTunes och Acast.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen