Kontakta oss

SalesLounge

Anders Adali, Finlands största rån

Anders Adali gästas LoungePodden och berättar om resan från att vara yrkeskriminell rånare till att bli författare, programledare och entreprenör.

LoungePodden

Anders Adali, Finlands största rån

Han var grovt kriminell och låg bakom Finlands största rån någonsin. Han var efterlyst i hela landet, blev tagen, fick sju år, satt av fyra av dessa och gjorde en bucket-list i fängelset. Listan innefattade b.la. att släppa en bok om hela hans historia när han släpptes.

Idag är Anders Adali en medieprofil, programledare, föreläsare, säkerhetskonsult och entreprenör. Han har skrivit böckerna Svenska Rånare och Sista Rånet som bygger på hans historia och rånet på Åbo. Det som kom att bli Finlands största rån genom tiderna.

I avsnittet med Anders Adali:

Anders gästar loungen för att berätta om allt från sitt liv, hur han kom på fel spår i tonåren, tiden som yrkeskriminell, tiden i fängelset, vägen tillbaka till ett nytt liv samt vad han gör idag. Han berättar även om förberedelserna, utförandet och efterspelet runt Åbo-rånet. Sist men inte minst delar han med sig av sina erfarenheter, lärdomar och insikter från sitt händelserika liv.

Du vill inte missa detta extremt spännande dubbelavsnitt med Anders Adali!

Lyssna på LoungePodden där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify, iTunes/Acast eller SalesLounge.com.

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen