Kontakta oss

SalesLounge

Ami Hemviken, Kommunikationsexpert och Beteendevetare

Ami Hemviken är beteendevetare, kommunikationsexpert, författare och föreläsare, hon gästar LoungePodden för att prata om övertygande kommunikation, hur man lägger upp en säljspitch och arbetsglädje och engagemang på jobbet

LoungePodden

Ami Hemviken, Kommunikationsexpert och Beteendevetare

Årets Talare 2017 Ami Hemviken gästar loungen! Om du vill sälja in en idé, produkt eller tjänst behöver du kunna övertyga människor. Men hur gör man det på bästa sätt?

Ami Hemviken är beteendevetare och en av Sveriges absolut främsta kommunikationsexperter. Hon är också författare och en av de mest inspirerande föreläsarna i Sverige. Ami gästar LoungePodden för att berätta om hur vi framgångsrikt säljer in tankar och idéer med övertygande kommunikation.

Varför övertyga istället för att övertala? Hon berättar om skillnaden och varför det senare är mer långsiktigt. Ami berättar också om varför arbetsglädje och engagemang är direkt kopplat till prestationer.

Avslutningsvis ger retorikexperten oss en superguide med sex stycken steg för hur vi kan lägga upp en framgångsrik pitch, använd det nästa gång du vill övertyga någon!

Avsnittet med Ami Hemviken är fullmatat med inspirerande och ovärderlig kunskap inför nästa kundmöte, löneförhandling, föreläsning eller samtal med din partner.

I avsnittet med Ami Hemviken

  • Övertygande kommunikation
  • Övertyga istället för att övertala
  • Arbetsglädje och engagemang i arbetet
  • Vad får man skämta om på jobbet?
  • En 6-stegsguide för hur du lägger upp en företagspitch

Som vanligt kan du lyssna på LoungePodden överallt där poddar finns såsom Itunes, Spotify, Acast eller SalesLounge:s hemsida!

SalesLounge

Vi lever i en globaliserad och snabbrörlig värld. Dagligen ser vi nya strömningar inom våra fokusområden från experter världen över. 

För den som konstant vill utvecklas och hålla sig uppdaterad räcker inte tiden alltid till. Här samlar vi allt som kan vara av intresse för dig som säljare, entreprenör och ledare. Såsom kunskap, trender, forskning, krönikor och gästartiklar inom våra fokusområden. 

Mest lästa just nu

Till toppen